Nimitysuutinen: Antti Leppäkorpi MKO Ympäristöpalvelujen toimitusjohtajaksi

MKO Ympäristöpalvelut on nimittänyt Antti Leppäkorven toimitusjohtajaksi 23.10.2023 alkaen. Leppäkorpi tuo mukanaan mukanaan vahvan yrittäjä- ja johtajakokemuksen sekä innostuksen ympäristöalan kehitykseen. Nimityksen myötä Leppäkorpi ottaa vetovastuun MKO Ympäristöpalvelujen kasvusta ja kehityksestä – tervetuloa tiimiin Antti!

Leppäkorpi, MBA-tutkinnon suorittanut yrittäjä ja yritysjohtaja, on luonut monipuolisen työuran eri myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on toiminut urheilu- ja ympäristörakentamisen parissa sekä vastannut erilaisten alaan liittyvien tuotteiden ja palveluiden myynnistä ja maahantuonnista. 

“Näen ympäristöalan, jätehuoltopalveluiden sekä kierrätyksen olevan mielenkiintoisessa ja voimakkaassa kehitysvaiheessa. Koen, että MKO:n paikallisuus on suuri plussa ja odotan innolla, että pääsen hyödyntämään aiempaa kokemusta myynnin, markkinoinnin ja liikkeenjohdon osalta,” kertoo Leppäkorpi.

Kasvua, innovaatioita ja tavoitteellista tiimityötä 

“Pienessä yrityksessä toimitusjohtajan rooli kattaa laajan kirjon strategisista päätöksistä ja liiketoiminnallisista valinnoista aina asiakaskäynteihin ja sopimusneuvotteluihin saakka. Tämän lisäksi tärkeää on tiimin tukeminen ja sparraus parhaiden suoritusten saavuttamiseksi.

Odotan innolla mahdollisuutta rakentaa uusia asiakkuuksia ja löytää uusia kasvun polkuja yhdessä tiimin kanssa. Kiertotalous on nouseva trendi, joka asettaa tarpeen tuotekehitykselle ja innovaatioille – tähän haasteeseen olen valmis tarttumaan,” summaa Leppäkorpi.