Heikki Leppänen nimitettiin MKO Ympäristöpalvelujen tekniseksi päälliköksi

MKO tekninen päällikkö

Heikki Leppänen on nimitetty MKO Ympäristöpalvelujen tekniseksi päälliköksi toukokuusta 2024 alkaen. Diplomi-insinöörin koulutuksella ja vankalla kokemuksella infra-alasta ja myös jätekeskusten suunnittelusta ja rakentamisesta, Heikki tuo arvokasta osaamista tiimiimme. Aiempi työskentely MKO:lla vuonna 2020 antaa hänelle hyvän pohjan ymmärtää organisaatiotamme sekä toimintaympäristöämme.

Heikki kertoo olevansa innostunut jätekeskusympäristöstä ja odottavansa innolla vastuuta jätekeskuksen tuotannon hallinnasta. Hänen tehtäviinsä teknisenä päällikkönä kuuluvat tuotannon hallinta, myynnin tekninen tukeminen sekä jätteenkäsittelyprosessien, rakennusprojektien ja toiminnan logististen järjestelyjen hallinta. Heikki odottaa monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, ja olemme varmoja, että hän tuo osaamisellaan merkittävän panoksen MKO:n tulevaisuuden kehitykseen. 

“Heikki erottui suuresta hakija massasta aktiivisuuden, sitkeyden ja positiivisen asenteensa lisäksi myös juuri sopivalla koulutuksella sekä työhistoriallaan,” kuvailee Antti Leppäkorpi, MKO Ympäristöpalvelujen toimitusjohtaja. 

Toivotamme Heikin lämpimästi tervetulleeksi takaisin MKO:lle ja onnea uuteen rooliin!