Jätekeskus

Olemme täyden palvelun jätteenkäsittelykumppani yrityksesi tarpeisiin Keski-Suomessa. Huolehdimme jätteesi vastaanottamisesta, vastuullisesta käsittelystä, kierrätyksestä ja loppusijoituksesta.

MKO Ympäristöpalvelut

Olemme Keski-Suomen suurin jätteiden käsittelijä, ja tarjoamme sekä yksittäiset ratkaisut että yrityskohtaisesti räätälöidyn jatkuvan palvelun saman katon alta.

Pystymme vastaanottamaan yritysjätteesi aina pilaantuneista maa-aineksista sekalaiseen rakennusjätteeseen sekä huolehtimaan niiden jatkokäsittelystä asianmukaisesti ja turvallisesti. Tarjoamme varman vastaanottokapasiteetin suurillekin jäte-erille, ja meiltä löytyy laaja ympäristöluvitus erikoisempienkin jätteiden jatkokäsittelyyn ja loppusijoittamiseen.

Jätekeskuksella asioiminen on helppoa itsenäisesti, ja voit valmistautua vierailuun ennakkoon tutustumalla kattaviin ohjeisiimme www-sivuillamme. Voit myös saapua suoraan paikan päälle ja tarvittaessa saat nopeasti avun ammattitaitoisilta asiakaspalvelijoiltamme.

Asiointi ja yhteystiedot

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää
yrityssopimuksistamme.

 • Usein kysyttyä

  Missä jätekeskus sijaitsee ja miten sinne saavutaan?

  Sijaitsemme samalla alueella emoyhtiömme Mustankorkean kanssa Ronsuntaipaleentiellä muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Voit saapua meille aivan samaan tapaan kuin Mustankorkealla asioidessasi.

  Mikä ero on Mustankorkealla ja MKO Ympäristöpalveluilla?

  MKO Ympäristöpalvelut tarjoaa kokonaisvaltaiset jätehuollon palvelut keskisuomalaisille yrityksille.

  Mustankorkea Oy tarjoaa jätepalvelut kuluttajille sekä huolehtii kunnallisesta jätteenkeruusta Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa.

  MKO Ympäristöpalvelut Oy on Mustankorkean tytäryhtiö.

  Mitä jos en tiedä kuulunko Mustankorkean vai MKO Ympäristöpalveluiden asiakkaaksi?

  Voit tulla suoraan jätekeskuksen saapumisportille, vaikka et tietäisi kumman yrityksen asiakkaaksi kuuluisit tai miten jätteesi pitää lajitella.

  Molemmissa tapauksissa toimittamasi kuorma punnitaan saapumisportilla ja asiakaspalvelumme auttaa sinut kyllä eteenpäin.

  Milloin voin asioida?

  Voit asioida arkisin klo 7 – 19 välillä. Toukokuusta elokuun loppuun olemme auki myös lauantaisin klo 9 – 14.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Saako jätteenkäsittelystä mielenkiintoisia blogeja? Kyllä saa! Tilaa uutiskirjeemme, niin saat parhaat suoraan sähköpostiin. Samalla pysyt ajantasalla uusimmista lakimuutoksista, jotka vaikuttavat yrityksenne jätteenkäsittelyn järjestämiseen.

   

  MKO Ympäristöpalvelut