Keski-Suomen suurin jätteiden käsittelijä

Pystymme vastaanottamaan yritysjätteesi aina pilaantuneista maa-aineksista sekalaiseen rakennusjätteeseen sekä huolehtimaan niiden jatkokäsittelystä asianmukaisesti ja turvallisesti. 

Tarjoamme varman vastaanottokapasiteetin suurillekin jäte-erille, ja meiltä löytyy laaja ympäristöluvitus erikoisempienkin jätteiden jatkokäsittelyyn ja loppusijoittamiseen.

Hinnasto Tiliasiakashakemus

Sähköinen siirtoasiakirja

Sähköisellä siirtoasiakirjalla teet helposti kaikki tarvittavat ilmoitukset yritystoiminnasta syntyvän jätteen noutoa, kuljetusta ja luovutusta varten.

Vaaka-asemalla punnittaville kuormille on mahdollista tehdä asiakkaan tai kuljetusliikkeen toimesta ennakkoilmoitus, joka vaadituilla tiedoilla täytettynä toimii myös siirtoasiakirjana. Ennakkoilmoitus nopeuttaa ja sujuvoittaa asiointia jätekeskuksella.

Lataa ohjeet Sähköinen siirtoasiakirja

Aluekartta ja asiointi

Tutustu Mustankorkean jätekeskukseen ja lajittelupihaan oheisen aluekartan avulla. Voit myös ladata aluekartan itsellesi PDF-muodossa.

Lataa aluekartta

Löydä jätteelle oikea osoite

Kokeile etsiä esimerkiksi ”tiili”. Haku näyttää myös jätteen käsittelyn hinnan.

Ota yhteyttä


Soita tai laita viestiä Jussille yrityksen kierrätys- ja jäteasioista.

 

Jussi Vilkkilä

Myyntipäällikkö

+358 50 466 4996
jussi.vilkkila@mkoymparistopalvelut.fi

Usein kysytyt kysymykset

Missä jätekeskus sijaitsee ja miten sinne saavutaan?

Sijaitsemme samalla alueella emoyhtiömme Mustankorkean kanssa Ronsuntaipaleentiellä muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Voit saapua meille aivan samaan tapaan kuin Mustankorkealla asioidessasi.

Mikä ero on Mustankorkealla ja MKO Ympäristöpalveluilla?

MKO Ympäristöpalvelut tarjoaa kokonaisvaltaiset jätehuollon palvelut keskisuomalaisille yrityksille.

Mustankorkea Oy tarjoaa jätepalvelut kuluttajille sekä huolehtii kunnallisesta jätteenkeruusta Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa.

MKO Ympäristöpalvelut Oy on Mustankorkean tytäryhtiö.

Mitä jos en tiedä kuulunko Mustankorkean vai MKO Ympäristöpalveluiden asiakkaaksi?

Voit tulla suoraan jätekeskuksen saapumisportille, vaikka et tietäisi kumman yrityksen asiakkaaksi kuuluisit tai miten jätteesi pitää lajitella.

Molemmissa tapauksissa toimittamasi kuorma punnitaan saapumisportilla ja asiakaspalvelumme auttaa sinut kyllä eteenpäin.

Kuinka kauan jätteenluovutus kestää?

Jätekeskuksella asioimiseen kannattaa varata aikaa noin puoli tuntia – tunti.

Milloin voin asioida?

Voit asioida arkisin klo 7 – 19 välillä. Toukokuusta elokuun loppuun olemme auki myös lauantaisin klo 9 – 14.

Mitä jos en ole varma, onko toimittamani jäte oikein lajiteltu?

Paikan päällä oleva asiakaspalvelumme kyllä auttaa. Voit myös luovuttaa meille jätteen täysin lajittelemattomana, minkä jälkeen omat lajittelijamme huolehtivat sen jatkokäsittelystä.

Miten minun tulee valmistautua ennen kuin saavun?

Ei välttämättä mitenkään, sillä kaikki hoituu paikan päällä. Voit kuitenkin nopeuttaa jätekeskuksella käyntiäsi täyttämällä etukäteen siirtoasiakirjan. Siirtoasiakirjan löydät täältä

Mitkä jätteet vaativat siirtoasiakirjan?
Siirtoasiakirja vaaditaan aina kun toimitat: vaarallista jätettä, hiekan- ja rasvanerotuskaivojen lietettä, pilaantunut maa-ainesta tai rakennus- ja purkujätteitä.
Paljonko jätteenluovutus maksaa?
Siirtoasiakirja vaaditaan aina kun toimitat: vaarallista jätettä, hiekan- ja rasvanerotuskaivojen lietettä, pilaantunut maa-ainesta tai rakennus- ja purkujätteitä.
Miten maksan?
Voit maksaa yrityksen maksut laskulla tai pankkikorteilla.
Voinko saada yrityssopimuksen?

Kyllä. Voit saada yrityksellesi laskutussopimuksen täyttävällä tiliasiakashakemuksen, joka helpottaa jatkossa asiointiasi jätekeskuksellamme mm. laskutuksen osalta.

Tästä tiliasiakashakemukseen.

Miten voin vaikuttaa laskun oikeellisuuteen?
Antamalla riittävät tiedot (nouto-osoitteen, mahdolliset viitteet ja tilaajatiedot) kuorman toimittamisen yhteydessä sekä täyttämällä siirtoasiakirjan tiedot huolelliset ja oikein (erityisesti laskutusasiakkaan osalta).

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaisimmat kiertotalousalan uutiset ja muutokset suoraan sähköpostiisi.

 

MKO Ympäristöpalvelut