Loppuvuoden aukioloajat 2023

Joulun aika ja juhlapyhät lähestyy! Palvelemme juhlapyhien puitteissa mahdollisimman kattavasti. Huomioithan, että vaakatoimistomme aukioloajat muuttuvat vuoden alusta 1.1.2024 niin, että jatkossa vaaka on avoinna arkisin klo 7-17.

Jätekeskuksen aukioloajat joulukuun ja vuodenvaihteen aikana:

  • Itsenäisyyspäivänä 6.12. jätekeskus on suljettu.
  • Jouluviikolla palvelemme normaalien aukioloaikojen mukaisesti.
  • Jätekeskus on suljettuna 25.12. – 26.12.
  • Välipäivät ke 27.12. – pe 29.12. olemme auki normaalisti klo 7-19
  • Uudenvuodenpäivänä 1.1. jätekeskus on suljettu.
  • Vaakatoimistomme 1.1.2024 alkaen avoinna arkisin klo 7-17.

Kerromme mielellämme lisää, jos jätekeskuksen aukioloajat herättivät kysymyksiä. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät sivuiltamme. Olemme tavoitettavissa aukioloaikojemme puitteissa puhelimitse, sähköpostitse sekä tietenkin paikan päällä jätekeskuksellamme – tervetuloa!

Talvisin terveisin, 

MKO Ympäristöpalvelut Oy