Nimitysuutinen: Satu Kärkkäinen myyntineuvottelijaksi

Meillä on suuri ilo ja kunnia esitellä uusin tiimijäsenemme Satu Kärkkäinen! Satu on alun perin koulutukseltaan kuntoutuksen ohjaaja, mutta ura myynnin parissa vei hänet mennessään. Ennen saapumistaan MKO:n tiimiin, Satu kerkesi kerryttää yli 20 vuoden kokemuksen erilaisista kuluttajapuolen myyntitehtävistä, joista viimeiset kymmenen vuotta hän toimi myymäläpäällikön roolissa.

”Sadun vahvan kaupallisen taustan ja pitkän myyntikokemuksen ansiosta saamme varmasti paljon uusia ideoita sekä kaupallisia avauksia toimintaamme”, kuvailee myyntipäällikkö Jussi Vilkkilä.

Uuden alan mahdollisuudet ja paikallisuus houkuttelivat alanvaihtoon

MKO Ympäristöpalvelujen paikallisuus, sopivan pieni tiimi ja uuden mielenkiintoisen alan mahdollisuudet saivat Sadun vaihtamaan alaa. 

“Myyntityö kuluttaja-asiakkaiden parissa oli antoisaa, mutta jo viime syksynä heräsi ajatus työpaikan vaihdosta. Tuolloin erityisesti yritysmyynnin puoli ja alanvaihdos alkoivat kiinnostaa. Kuluttajakaupan kivijalkamyymälöiden aukiolojen mukaan yli 20 vuotta töitä tehneenä myös ajatus toimistotyöajoista viehätti.

MKO Ympäristöpalvelujen paikallisuus, pieni tiimi ja mielenkiintoinen ala herättivät kiinnostuksen. Ennen työhakemuksen lähettämistä olin tutkinut yrityksen taustaa ja tiimiä verkkosivujen sekä sosiaalisen median lähteistä ja halu päästä haastateltavaksi vahvistui entisestään. Jo ensimmäisessä työhaastattelussa tuli todella hyvä fiilis työtehtävistä ja tiimistä – paikka oli kuin tehty minulle!”

Monipuoliset työtehtävät ja yhteistyö asiakkaiden kanssa innostavat uudella alalla

Työn monipuolisuus ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä ja Satu odottaakin innolla sitä, että pääsee oppimaan uutta ja tapaamaan nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme. 

“Työnkuvaani kuuluu asiakaspalveluun ja myyntiin liittyvät tehtävät. Työtehtäväni ovat todella monipuolisia ja voin työskennellä osin myös etänä. Pidän työn liikkuvuudesta ja joustavuudesta.

On ollut mukavaa päästä perehtymään minulle täysin uuteen alaan sekä aivan mahtavaan tiimiin. Innolla opettelen uusia juttuja ja opittavaa riittää – onneksi ympärilläni on alan huippuosaajia, joilta ei neuvot ja vinkit lopu. Odotan, että pääsen palvelemaan MKO Ympäristöpalvelut Oy:n asiakkaita rennon ammattitaitoisesti ja tapaan paljon nykyisiä sekä tulevia asiakkaitamme.”

Mietityttääkö yrityksesi jäteasiat? Ota yhteyttä Satuun!