Nimitysuutinen: Jani Burman aloittaa tuotantojohtajana 14.9.

MKO Ympäristöpalveluiden rivit vahvistuvat Jani Burmanin aloittaessa tuotantojohtajana 14.9.2020 alkaen. Siihen asti tuotantopäällikön tehtävissämme työskentelevä Heikki Leppänen siirtyy suunnittelutehtäviin Ramboll Finland Oy:lle.

Burman siirtyy MKO:lle Mustankorkealta, missä hän on työskennellyt käyttöinsinöörin, laitospäällikön, tuotantopäällikön ja yksikönpäällikön työtehtävissä. Niin ikään johtoryhmätyöskentely sekä MKO:n hallituksen jäsenenä toimiminen ovat kuuluneet tehtäviin. Aiempaa kokemusta Burmanilla on myös ympäristöalan konsultoinnista valtakunnallisesti. Kaikkiaan alakohtaista työkokemusta on noin 20 vuoden ajalta.

MKO Ympäristöpalveluille siirtyminen on erinomainen yhdistelmä uusia haasteita. Samalla pääsen hyödyntämään laaja-alaisesti pitkäaikaista kokemustani ja osaamistani alalta. – Jani Burman.

MKO:lle siirtyessään Burman pääsee jatkamaan vastuullisten jätehuoltopalveluiden kehittämistä nimenomaan keskisuomalaisille yrityksille suunnattujen palveluliiketoimintojen parissa. Tehtäviin tulee kuulumaan muun muassa urakoinnin valvonta- ja sopimusvastuu, PIMA-kohteiden tarjousten hallinta, rakennus- ja kuljetusurakoitsijoiden yhteistyön kehittäminen yhteistyössä muun organisaation kanssa sekä jätehuoltoalueen rakentaminen ja kehittäminen.

Nimitys vastaa kasvutavoitteisiimme kehittyvänä palveluliiketoiminnan tarjoajana

MKO Ympäristöpalveluilla tavoitteenamme on viedä rohkeasti eteenpäin jätteenhuoltoalaan liittyvää vastuullisuutta ja ympäristöystävällisyyttä kokonaispalveluita ja älykkäitä raportointimahdollisuuksia kehittäen. Kaiken tämän tarjoamme myös tiedostavan asiakaskuntamme käyttöön.

– On hienoa päästä osaksi ketterää tiimiä ja kasvavaa organisaatiota. Odotan ennen kaikkea palveluiden innovatiivista kehittämistä asiakaslähtöisellä otteella, joka on meillä kaikilla verissä. Tuotantojohtajana pääsen luonnollisesta vastaamaan kasvun aikana myös kannattavuuden kehittymisestä sekä operatiivisista toiminnoistamme, mitä odotan mielenkiinnolla, Burman arvioi.

Myös MKO Ympäristöpalveluiden toimitusjohtaja Juhani Juvonen on äärimmäisen tyytyväinen uuteen nimitykseen.

– Jani tuntee valmiiksi sekä Mustankorkean että MKO:n tilanteet pitkältä ajalta ja kokemuksensa ansiosta hän on valmis hyppäämään ripeästi liikkuvaan junaan. Hänen johdollaan ja yhteistyöllä tulemme varmasti kehittämään tuotantopuoltamme hienosti eteenpäin, hän tiivistää.

Lisätiedot:

Juhani Juvonen, toimitusjohtaja MKO Ympäristöpalvelut Oy
p. 040 5400 789
juhani.juvonen@mkoymparistopalvelut.fi

Jani Burman, tuotantojohtaja MKO Ympäristöpalvelut Oy
p. 040 5851 185

Lue myös: haemme palveluasiantuntijaa!