Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta ja MKO Ympäristöpalvelut Oy merkittävään yhteistyöhön

Keski-Suomessa aukeaa uudenlainen jätehuollon palveluliiketoiminta

MKO Ympäristöpalvelut Oy ja Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta ovat sopineet 10.8.2020 alkaen laajasta alueellisesta yhteistyöstä, joka mahdollistaa MKO:n strategian mukaisen siirtymisen palveluliiketoimintaan.

Mustankorkean jätekeskuksesta kehitetään Keski-Suomen kiertotalouden keskittymää, jossa edistetään yritysten ja teollisuuden jätteiden käsittelyä sekä materiaalien kierrätystä Keski-Suomessa.

MKO:n ja Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnan yhteistyöllä on erinomaiset edellytykset vastata 2020-luvulla tarvittavaan kehityssuuntaan ympäristövaikutusten, vastuullisuuden ja kiertotalouden näkökulmasta. Samalla tarjoamme asiakkaille enemmän kilpailukykyisiä jätteen kierrätys- ja käsittelypalveluita.

Yrityksille avautuvat kattavat jätehuollon palvelukokonaisuudet

MKO:lla on jatkossa valmiudet tarjota yrityksille jätehuollon kuljetus, keräysvälineistö ja jätteenkäsittelypalvelut. Samalla asiakkaiden saama hyöty ja kokonaispalvelu viedään astetta pidemmälle palvelujohtamisen ja kattavan ympäristöraportoinnin avulla. Tämä avaa asiakasyrityksille tehokkaita keinoja omien ympäristövaikutustensa ja jätehuollon kokonaiskulujen hallintaan.

– Odotamme innolla uutta päänavausta markkinalle. Yhteistyö Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnan kanssa lisää yrityksille mahdollisuuksia laadukkaaseen ja kustannuksiltaan tehokkaaseen jätehuoltopalveluun, kommentoi Olli Joensuu, MKO Ympäristöpalveluiden myyntijohtaja.

Yhteistyö MKO:n kanssa on mielenkiintoinen lisä Fortumin kierrätys- ja jätehuollon palvelutarjoamalle Keski-Suomessa.

– Yhteistyön myötä Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta pystyy tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkailleen paikallisesti osaavaa kokonaisjätehuoltopalvelua, tiivistää Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnan tuotelinjapäällikkö Juha Hämäläinen.

Lisätiedot:

Olli Joensuu, MKO Ympäristöpalvelut Oy, 050 5724821, olli.joensuu@mkoymparistopalvelut.fi
Juha Hämäläinen, Fortum kierrätys- ja jäteliiketoiminta, 050 5646993, juha.hamalainen@fortum.com

Lue lisää: https://mkoymparistopalvelut.fi/yritys/