MKO Ympäristöpalvelut Oy – Yritys

Olemme täyden palvelun jätteenkäsittelykumppani yrityksesi tarpeisiin Keski-Suomessa. Huolehdimme jätteesi vastaanottamisesta, vastuullisesta käsittelystä, kierrätyksestä ja loppusijoituksesta. Palvelumme on suunniteltu tarjoamaan vastuullisia vaihtoehtoja jätehuoltoon, työkaluja resurssiviisaiden valintojen tekemiseen sekä saamaan aikaan säästöjä jätehuollon kustannuksiin.

Voit asioida nykyaikaisella jätekeskuksellamme Jyväskylän Mustankorkean jätekeskuksella. Yritysasiakkaana pääset hyödyntämään yrityksille räätälöidyt jätteiden vastaanottopaikat, jotka varmistavat sinulle sujuvan asioinnin joka tilanteessa.

Pystymme vastaanottamaan yritysjätteesi pilaantuneista maa-aineksista sekalaiseen rakennusjätteeseen sekä huolehtimaan niiden jatkokäsittelystä asianmukaisesti ja turvallisesti. Tarjoamme varman vastaanottokapasiteetin suurillekin jäte-erille, ja meiltä löytyy laaja ympäristöluvitus erikoisempienkin jätteiden jatkokäsittelyyn ja loppusijoittamiseen.

Jätekeskuksella asioiminen on helppoa itsenäisesti, ja voit valmistautua vierailuun ennakkoon tutustumalla kattaviin ohjeisiimme www-sivuillamme. Voit myös saapua suoraan paikan päälle ja tarvittaessa saat nopeasti avun ammattitaitoisilta asiakaspalvelijoiltamme.

Lataa aluekartta

Olemme vastuullinen jätteenkäsittelyalan kumppanisi

MKO Ympäristöpalvelut Oy on perustettu tarjoamaan paikallisesti vastuullisia jätehuollon palveluita yritysasiakkaillemme Keski-Suomessa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa visiomme on olla alan kotimainen kiertotalouden edelläkävijä jätteenkäsittelyketjua kehittäen. Toimintamme arvot takaavat sinulle ensiluokkaisen palvelun sekä henkilökunnallemme hyvinvointia tukevan työympäristön.

Resurssiviisauden parantaminen

Autamme lukuisia vastuullisuudesta kiinnostuneita yritysasiakkaitamme tekemään kestävämpiä valintoja omassa arjessaan. Tarjoamme alan vuosikymmenten kokemuksella sinulle kokonaisratkaisun, jossa yhdistyvät paikallinen palvelu sekä jätteenkäsittelyteknologian ja datan hyödyntäminen. Saat meiltä ratkaisut muun muassa ympäristöraportointiin ja tiedolla johtamiseen, minkä myötä voit tehdä kustannustehokkaampia ja resurssiviisaampia valintoja omassa arjessasi.

Turvallinen asiointi ja työskentely

Turvallinen asiointi jätekeskuksella on ollut yksi pääteemoistamme heti alusta lähtien. Löydät jätekeskukseltamme ohjeet sekä läsnä olevan asiakaspalvelun, joka auttaa sinua mielellään. Siisti ympäristö ja selkeät jätteen vastaanottopaikat mahdollistavat myös itsenäisen asioinnin turvallisesti. Kaikki jätekeskuksellamme toimivat koulutetut työntekijämme käyttävät poikkeuksetta ohjeiden mukaisia turvavarusteita, kuten huomioliivejä, turvakenkiä ja työmaakypäriä.

Ympäristöhaittojen minimoiminen

Mustankorkean jätekeskus on Keski-Suomen suurin jätteiden käsittelijä. Sijaitsemme asioinnin kannalta keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Etenkin ympäröivän luonnon ja lähellä sijaitsevan asutuksen vuoksi ympäristöhaittojen minimoiminen on yksi toimintamme tärkeimmistä lähtökohdista. Käsittelemme kaiken jätteen sellaisin työmenetelmin ja sellaisessa tahdissa, ettei jätteenkäsittelystä pääse aiheutumaan ympäristöön merkittäviä haittoja. Asioimalla meillä voi olla varma, että jätteesi vastaanotetaan ja käsitellään paikallisesti ympäristö huomioiden.

Arvomme

Vastuullisuus

Seuraamme ja kehitämme toimintamme ympäristövaikutuksia sekä  noudatamme kaikessa toiminnassamme lain asettamia vaatimuksia.

Turvallisuus

Toteutamme palvelumme asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus  edellä hyvän suunnittelun, ennakoinnin ja ohjeistuksen avulla.

Paikallisuus

Olemme helposti saavutettava paikallinen kumppani, jonka luokse on  vaivaton tulla ja jolla on paras aluetuntemus.

Yhteistyö

Panostamme samat arvot jakaviin kumppanuuksiin kokonaisvaltaisten  palveluiden tarjoamiseksi sekä jaamme osaamistamme kestävän kehityksen  edistämiseksi.

Tarinamme

MKO Ympäristöpalvelut Oy on vuonna 2019 perustettu Mustankorkea Oy:n tytäryhtiö. Jatkamme Mustankorkea Oy:n aikaisemmin tarjoamia jätehuoltopalveluita yrityksille uudella, mutta hyvin kokeneella ja asiantuntevalla henkilöstöllämme. Miksi sitten päätimme irtaantua? Muutoksen tavoitteena oli erottaa pelkästään yrityspalveluihin keskittyvä liiketoiminta entistä parempien ja joustavampien palveluiden varmistamiseksi ja kehittämiseksi.

Uudella organisaatiolla ja yhteistyökumppaneilla pystymme varmistamaan palveluiden säilymisen saman jätekeskuksen alueella sekä turvaamaan kilpailukykyisen jätehuolto- ja kierrätyspalveluiden tarjonnan kaikille Keski-Suomen yrityksille.

”Tavoitteemme on tarjota asiakaslähtöisiä ratkaisuja, joilla voimme helpottaa asiakkaidemme jätehuoltoa sekä samalla toteuttaa resurssiviisauden, hiilineutraaliuden ja kiertotalouden periaatteita.”

Lähes kuka vain osaa käsitellä jätettä – haluamme tarjota enemmän

Miksi tavoittelemme uudenlaista tapaa tarjota jätehuollon palveluita? Suomessa ollaan jo monessa mielessä muuta Eurooppaa edellä vastuullisessa ja kokonaisvaltaisessa jätteen jatkokäsittelyssä, mutta meillä on edelleen hyödyntämättömiä mahdollisuuksia muun muassa hiilineutraaliuden ja kiertotalouden edistämisessä. Pystymme tekemään sekä resurssiviisaampia että taloudellisesti kestävämpi ratkaisuja koko jätehuollonketjua kehittämällä. Ja tästä hyötyvät kaikki.

Olemme ottaneet roolin olla yritysasiakkaillemme ja koko elinkeinoelämälle sekä julkiselle puolelle vastuullinen ja edellä käyvä asiantuntijakumppani, joka kertoo, ohjeistaa ja auttaa kestävien valintojen tekemisessä ja luomisessa. Käytännössä tämä näkyy esimerkiksi siten, että kehitämme niin omaan kuin asiakkaidemme käyttöön prosesseja ja automatiikkaa, joiden avulla on saatavilla selvästi tulkittavaa dataa syntyvästä jätteestä. Tietoa voidaan hyödyntää tulevissa päätöksissä sekä ympäristöraportoinnissa muun muassa yrityksen omien jätehuoltomaksujen ja jätteistä aiheutuvien haittojen pienentämiseen.

Taipaleemme on vasta alussa, mutta tiedämme, että vastuullisuudesta kiinnostuneiden asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa tulemme pääsemään pitkälle, ja saamaan aikaan pieniä muutoksia joka päivä. Arjen palvelutasolle mentäessä löydät meiltä tiiviin asiantuntijaorganisaation, jossa jokainen on oman tehtävänsä kokenut ammattilainen ja olemme aina valmiita palvelemaan ja auttamaan. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja tavoitteistamme sekä keskustelemme siitä, miten voisimme olla paras mahdollinen kumppani juuri sinulle.

Katso yhteystiedot

Lähetä viesti

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää yrityssopimuksistamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.