Jätehuollon sopimuspalvelut yrityksille

Keski-Suomen suurimpana jätteiden vastaanottajana ja käsittelijänä olemme erikoistuneet suurten yritysten jätehuoltopalveluihin. Saat räätälöidyn palvelumallin, jossa yhteisenä tavoitteenamme on palvelun läpinäkyvyys, kustannustehokkuus ja korkea kierrätysaste toiminnastasi syntyvälle jätteelle.

3 syytä valita MKO

Huolehdimme yrityksesi jätteistä, jotta sinä voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Kokonaispalvelujohtaminen

Autamme palvelun aloitusvaiheessa suunnittelemaan jätteiden lajittelun yrityksesi tavoitteita vastaaviksi. Kun olet asiakkaamme, jätehuollon kustannustesi ja tarvittavien tyhjennyssuoritteiden optimoinnista tulee myös meidän tehtävämme. Saat meistä mutkattoman kumppanin toimintasi kehittämiseen, jonka kanssa myös tulokset ovat selvät.

Ympäristöraportointi

Ympäristöraportointiin panostaminen on erinomainen kilpailuetu. Palveluasiakkaanamme saat omaa työtäsi helpottavat valmiit raporttitiedot sekä kattavan asiantuntija-avun tueksesi.

Keskitetty laskutus

Saat jätehuoltopalveluistasi laskun yhdeltä toimijalta. Säästät aikaa ja vaivaa ostolaskujesi käsittelyssä sopimalla yrityksellesi sopivan laskutuskokonaisuuden. Saat käyttöösi myös laskuarkistopalvelun.

Lue lisää yrityksestämme

Räätälöidään yhdessä arkeasi ja tavoitteitasi tukeva palvelumalli

Noudamme, vastaanotamme ja käsittelemme kaikenlaiset yritys- ja rakennusjätteet joko yksittäisenä projektina tai jatkuvana palveluna. Paras malli palvelun tuottamiseen löytyy yhteisen kartoituksen kautta, mihin me MKO Ympäristöpalveluilla olemme erikoistuneet.

Sopimusasiakkaanamme pääset seuraamaan jätehuoltopalveluistasi syntyvää tietoa reaaliaikaisesti ja läpinäkyvästi sähköisen raportointiportaalin kautta.

Kaupan alalle

Kaupan alan toimijana saat kauttamme laadukkaat keräysvälineet sekä kokonaispalvelun jätteesi noutoon, vastaanottoon, käsittelyyn ja kierrätykseen. Sopimusasiakkaana asiantuntijamme on apunasi, jotta saat palvelusta parhaan hyödyn irti.

Teollisuuden toimijoille

Kiinteistöille

Keräämme ja käsittelemme kaikkien suurten kiinteistöjen jätteet Jyvässeudun alueella. Saat kohteeseesi sopivat laadukkaat keräysvälineet räätälöidyllä palvelumallilla.

Tavoitteenamme on, että jätteen lajittelu on helppoa, turvallista ja siistiä. Huolehdimme puolestasi jätteen käsittelystä ja tehokkaasta jatkokäyttöön ohjaamisesta. Sopimusasiakkaana asiantuntijamme on apunasi, jotta saat palvelusta parhaan hyödyn irti.

Läpinäkyvä raportointi yritystoiminnastasi syntyvästä jätteestä

Puristimien etävalvonta auttaa vähentämään jätteenkuljetuksesta aiheutuvia liikennepäästöjä

Sopimusasiakkaille lupaamme jatkuvan kehittämisen mallin

Osana sopimuspalveluitamme vuokraamme keräysvälineet ja puristimet

Voit vuokrata yrityksesi käyttöön laadukkaat jätteenkeräys- ja käsittelyvälineet. Valikoimamme mahdollistaa kaikenlaisen jätteen turvallisen keräämisen, säilyttämisen ja eteenpäin toimittamisen. Saat kauttamme mm.

 • Siivous- ja vaihtolavat
 • Jäteastiat ja jäteastiasuojat
 • Vuokrattavat jätepuristimet ja paalaimet

Keräysvälineiden tyhjennys

Noudamme yrityksesi jätteet Keski-Suomen alueella joko kertaluonteisena tai jatkuvana palveluna. Suunnittelemme toteutuksen kanssasi niin, että tyhjennyksiä ja ajokilometrejä tulee mahdollisimman vähän, jolloin myös kustannukset ja ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset.

Jätteiden noutoa varten tarjoamme mm.

 • Etävalvontalaitteet puristimiesi täysimääräiseen tyhjentämiseen
 • Noutopalvelun, myös kappaletavarat
 • Jäteastioiden, -säiliöiden ja -puristimien tyhjennykset

Jätteen käsittely

Ydinliiketoimintaamme on jätteiden käsittely – käsittelemme, kierrätämme ja ohjaamme jätteesi jatkokäyttöön tehokkaasti ja turvallisesti ympäristö huomioiden. Sopimusasiakkaillemme voimme tarjota kilpailukykyisen hinnoittelun jätteenkäsittelyn osalta.

Harvia oyj

”MKO Ympäristöpalveluiden valinnassa esiin nousi kaiken kaikkiaan paikallisuus. Heidän toiminnassaan on mukana lähiseudun kuljetusyrityksiä ja mielestäni se on hyvä, että paikallisia yrityksiä saadaan työllistettyä.”

Teemu Harvia, tekninen johtaja, Harvia Oyj

Tutustu referenssiin

RPP Rakennus Oy

”Vaihtolavapalvelu helpottaa rakennustyömaidemme arkea ja viestii asiakkaillemme vastuullisesta jätteenkäsittelystä”

Tero Poikola, toimitusjohtaja, RPP Rakennus Oy

Tutustu referenssiin

Fortum

"Yhteistyön myötä Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta pystyy tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkailleen paikallisesti osaavaa kokonaisjätehuoltopalvelua"

Juha Hämäläinen, kierrätys- ja jäteliiketoiminnan tuotelinjapäällikkö, Fortum

ITAB Finland Oy

”MKO:lta saatava asiantuntijuus auttaa meitä saavuttamaan parempia tuloksia ympäristö- ja vastuullisuustavoitteissa”

Anna Mäkinen, osto- ja laatupäällikkö, ITAB Finland Oy

Tutustu referenssiin

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää
yrityssopimuksistamme.

 • Pysy ajantasalla

  Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaisimmat kiertotalousalan uutiset ja muutokset suoraan sähköpostiisi.

  MKO Ympäristöpalvelut