Kokonaisvaltaiset jätehuollon palvelut Keski-Suomessa

Saat palveluvalikoimamme kautta ratkaisut yrityksesi jätehuollon tarpeisiin. Olemme Keski-Suomen suurin jätteiden käsittelijä, ja tarjoamme sekä yksittäiset ratkaisut että yrityskohtaisesti räätälöidyn jatkuvan palvelun näppärästi saman katon alta.

Toimintaasi tukevat jätehuollon sopimuspalvelut

Noudamme, vastaanotamme ja käsittelemme kaikenlaiset yritys- ja rakennusjätteet. Voit sopia jätteen noutamisesta suurempiin yksittäisiin tai jatkuviin tarpeisiin Keski-Suomen alueella. Voit myös toimittaa joko valmiiksi lajiteltua tai lajittelematonta yritysjätettä suoraan palvelupisteellemme Mustankorkean jätekeskukselle. Asiointi on helppoa ja nopeaa. Tarkemmat saapumis-, lajittelu- ja hinnoitteluohjeet löydät sivuiltamme.

Jätteenkäsittelyn palvelut


teollisuuden toimijoille


kaupan alalle


rakennustyömaille


kiinteistöille

Sopimuspalvelut

Osana sopimuspalvelua autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksesi jätteenkäsittelyn ja raportoinnin mahdollisimman kustannustehokkaasti, vastuullisesti ja oman arkenne kannalta vaivattomasti.


Läpinäkyvä raportointi yritystoimintasi käsittelyyn päätyvästä jätteestä


Reaaliaikainen raporttitieto auttaa tekemään parempia päätöksiä


Asiantuntijapalvelu apunasi oman toiminnan kehittämisessä

Keräysvälineiden ja jätepuristimien vuokraus ja myynti

Voit vuokrata yrityksesi käyttöön laadukkaat jätteenkeräys- ja käsittelyvälineet. Valikoimamme mahdollistaa kaikenlaisen jätteen turvallisen keräämisen, säilyttämisen ja eteenpäin toimittamisen. Saat kauttamme mm.

  • Siivous- ja vaihtolavat
  • Jäteastiat ja jäteastiasuojat
  • Vuokrattavat jätepuristimet ja paalaimet

Jätteen kerääminen

Noudamme yrityksesi jätteet Keski-Suomen alueella joko kertaluonteisena tai jatkuvana palveluna. Suunnittelemme toteutuksen kanssasi niin, että tyhjennyksiä ja ajokilometrejä tulee mahdollisimman vähän, jolloin myös kustannukset ja ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman optimoidut. Jätteiden noutoa varten tarjoamme mm.

  • Siistit keräysastiat
  • Noutopalvelun, myös kappaletavarat
  • Jäteastioiden, -säiliöiden ja -puristimien tyhjennykset

Jätteen käsittely

Olemme Keski-Suomen suurin jätteiden käsittelijä. Vastaanotamme yritysjätteenne Jyväskylän Mustankorkealla. Voit toimittaa jätettä meille joustavasti aukioloaikojen puitteissa. Käsittelemme, kierrätämme ja ohjaamme jätteesi jatkokäyttöön tehokkaasti ja turvallisesti ympäristö huomioiden.

  • Yritysten tuomien pienkuormien vastaanotto lajittelupihalle
  • Yritystoiminnasta syntyvän jätteen vastaanotto ja käsittely
  • Pilaantuneiden maa-ainesten vastaanotto- ja käsittely

Hyödylliset pikalinkit

Miksi valita MKO?

Huolehdimme yrityksesi jätteistä, jotta sinä voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Keskitetty laskutus

Saat jätehuoltopalveluistasi laskun yhdeltä toimijalta. Säästät aikaa ja vaivaa ostolaskujesi käsittelyssä sopimalla yrityksellesi sopivan laskutuskokonaisuuden. Saat käyttöösi myös laskuarkistopalvelun.

Ympäristöraportointi

Ympäristöraportointiin panostaminen on erinomainen kilpailuetu. Palveluasiakkaanamme saat omaa työtäsi helpottavat valmiit raporttitiedot sekä kattavan asiantuntija-avun tueksesi.

Kokonaispalvelujohtaminen

Autamme palvelun aloitusvaiheessa suunnittelemaan jätteiden lajittelun yrityksesi tavoitteita vastaaviksi. Kun olet asiakkaamme, jätehuollon kustannustesi ja tarvittavien tyhjennyssuoritteiden optimoinnista tulee myös meidän tehtävämme. Saat meistä mutkattoman kumppanin toimintasi kehittämiseen, jonka kanssa myös tulokset ovat selvät.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat ajankohtaista tietoa, josta on sinulle aidosti hyötyä yrityksesi jätehuoltotarpeissa.