Päivityksiä hinnastoon: muutokset voimaan 1.1.2023 alkaen

Hinnastoomme on tulossa muutoksia 1.1.2023 alkaen markkinatilanteen mukaisesti. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja tätä kautta tarjoamaan entistä kilpailukykyisempiä jätteiden vastaanotto- ja käsittelyhintoja.

Hinnastoon tehdyt muutokset tarkoittavat käytännössä useiden jätejakeiden vastaanottohintojen alennuksia, esimerkiksi puujätteen osalta hinta alentuu 10,00 à 6,00/tn. Tutustu päivitettyyn hinnastoon sekä katso tarkemmat lajitteluohjeet suoraan verkkosivuiltamme


Mikäli tarvitset apua asiointiin tai olet kiinnostunut rakennusjätepalveluistamme, olethan meihin yhteydessä. 

Vastuullisin yhteistyöterveisin,

MKO Ympäristöpalvelut

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaisimmat kiertotalousalan uutiset ja muutokset suoraan sähköpostiisi.

 

Tutustu muihin artikkeleihimme

Kaikki julkaisut