Uuden vaakajärjestelmän käyttöönotto siirtyy  – koulutukset syyskuussa!

Mustankorkean jätekeskuksen uusi vaakajärjestelmä otetaan käyttöön maanantaina 3.10.2022. Järjestämme vaakajärjestelmän käyttöönottoon kaksi etäkoulutusta, joiden tarkoituksena on perehdyttää jätekeskuksella asioivia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme uuden vaakajärjestelmän käyttöön ja  mahdollistaa sujuva asiointi jätekeskuksella myös käyttöönottopäivänä. 

Suosittelemme koulutukseen osallistumista kaikille jätekeskuksella asioiville yritysasiakkaillemme sekä kuljetusliikkeiden edustajille. Koulutuksissa asiakkaamme pääsevät tutustumaan uuteen järjestelmään ja sen käyttöön: koulutukseen osallistuminen on loistava mahdollisuus tulla perehtymään järjestelmän ominaisuuksiin jo etukäteen. 

Käyttöönottokoulutuksilla vaakajärjestelmä tutuksi 

Koulutuksissa käydään läpi uuden vaakajärjestelmän ominaisuuksia, perehdytään ennakkoilmoittautumiseen ja uuteen sähköiseen siirtoasiakirjaan sekä tutustutaan järjestelmän käyttöön käytännön esimerkkien kautta. 

Koulutuksen tavoitteena on luoda edellytykset mahdollisimman sujuvalle jätekeskusasioinnille heti vaakajärjestelmän käyttöönottopäivästä lähtien.  

Osallistu koulutukseen tästä: 

  • Pe 23.9.2022 klo 13:00

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

  • Ke 28.9.2022 klo 9:30

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Klikkaamalla linkkiä muodostat etäyhteyden Teamsin kautta joko selaimen tai koneelle asennetun sovelluksen kautta. Koulutukset ovat keskenään samansisältöiset eli voit valita sinulle parhaiten sopivan ajankohdan.