Uuden vaakajärjestelmän käyttöönotto siirtyy syksyyn

Uusi vaakajärjestelmä otetaan käyttöön 1.9.2022 ja valmistelevat toimet järjestelmän käyttöönottamiseksi ovat täydessä vauhdissa. 

Järjestämme jätekeskuksella asioiville yritysasiakkaille ensimmäiset koulutukset jo kesäkuun alussa. Koulutuksissa perehdytään uuteen vaakajärjestelmään, ennakkoilmoittautumiseen sekä uuteen sähköiseen siirtoasiakirjaan.

Uudistus nopeuttaa yritysasiakkaiden vierailua jätekeskuksella

Mustankorkean kanssa yhteistyössä kehitettävä vaakajärjestelmä sujuvoittaa asiointia jätekeskuksella ja mahdollistaa samalla alueen asiointi- ja liikenneturvallisuuden parantamisen. Vaakajärjestelmän uudistamishanke toteutetaan Mustankorkea Oy:n toimesta, mutta tytäryhtiönä MKO Ympäristöpalvelut Oy ottaa uudistuksen myötä myös askeleen kohti modernimpaa jätekeskusympäristöä. Lisää uudistuksesta voit lukea täältä.

Ensimmäiset koulutukset järjestetään kesäkuussa

Mustankorkean jätekeskuksella asioiville yritysasiakkaillemme suunnatussa koulutuksessa perehdymme vaakajärjestelmän vaihtumisen vaikutuksiin asiakkaan ja kuljetusliikkeen näkökulmasta sekä tutustumme uuden järjestelmän ominaisuuksiin, mm. ennakkoilmoittautumisessa käytettävään sähköiseen siirtoasiakirjaan, joka tulee korvaamaan nykyisen käytössä olevan sovelluksen. 

Koulutuksen tavoitteena on luoda edellytykset mahdollisimman sujuvalle jätekeskusasioinnille 1.9.2022 alkaen, jolloin vaakajärjestelmän käyttöönotto tapahtuu. Koulutuksiin ovat tervetulleita yritysasiakkaamme sekä kuljetusliikkeiden edustajat. Koulutus tapahtuu etäyhteydellä.

Osallistu koulutukseen tästä: 

Torstai 2.6.2022 klo 10.00

Torstai 9.6.2022 klo 13.00 

Klikkaamalla linkkiä muodostat etäyhteyden Teamsin kautta joko selaimen tai koneelle asennetun sovelluksen kautta. Koulutukset ovat keskenään samansisältöiset eli voit valita sinulle parhaiten sopivan ajankohdan.

Vastuullisin yhteistyöterveisin,

MKO Ympäristöpalvelut Oy