Verkkosivumme uudistuivat! Kerro meille, mikä toimii ja mitä kaipaisit lisää?

MKO Ympäristöpalvelut Oy:n verkkosivumme ovat kokeneet uudistuksen 12.04.2021! Siirryimme käyttämään kokonaan uusia sivuja, joiden myötä jatkokehittäminen ja käyttäjäystävällisyyteen panostaminen tulevat olemaan entistä vahvemmalla pohjalla.

Verkkosivujemme tärkein tavoite on tarjota käyttäjälle nopeasti ja helposti hänen etsimänsä tieto sekä tietokoneella että mobiilissa. Uusilla sivuilla olemme muun muassa selkeyttäneet navigointia ja selailtavuutta. – Olli Joensuu, MKO Ympäristöpalvelut Oy:n myyntijohtaja

Jatkossa tulemme suosimaan kasvavissa määrin visuaalisuutta ja erilaisia sisältöformaatteja esimerkiksi uusien kuvien, videoiden ja infograafien muodossa. Tuomme myös asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme mielellämme esiin.

Asiakkaamme ovat koko toimintamme keskiössä. Siksi yhteistyömallimme sekä sen hyödyt asiakkaillemme avautuvat parhaiten todellisten kokemusten ja arjen kautta. Toteutamme oikein mielellämme yhteistyötarinoita halukkaiden asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

Tutustu oleellisiin osioihin

Uusien sivujemme tarkoitus on tarjota sinulle helposti kaikki oleellisin tieto jätekeskuksellamme asioimiseen. Hyödyllisimpiä verkkosivujen osioita ovat muun muassa:

  • Löydä jätteelle oikea osoite: UUTUUS nopea jätehaku ohjaa sinut suoraan jätejakeesi lajitteluohjeen pariin. Tutustu hakuun esimerkiksi etusivullamme.
  • Lajitteluohjeet: kaikkien jätejakeiden lajitteluohjeet yhdessä paikassa
  • Jätekeskus-osion alta löydät ajan tasalla olevan hinnastomme sekä sähköisen siirtoasiakirjan, jonka voit täyttää etukäteen vaikka älypuhelimella
  • Tilaa jätelava: voit tilata tai pyytää tarjouksen suoraan sivuiltamme kiinteähintaisista lavoista!
  • Ladattava jätehuolto-opas yrityksille: maksuton opas kaikille yritysjätteestä vastaaville sekä vastuullisesta jätteenkäsittelystä kiinnostuneilla
  • Rakentamisen jäte -osio UUTUUS! Tutustu rakentamisen jätehuoltopalveluihin
  • UKK – usein kysytyt kysymykset kertovat sivukohtaisesti aihealueen tyypilliset kysymykset ja napakat vastaukset

Lisäksi löydät sivuiltamme tietoa muun muassa sopimuspalveluistamme sekä ajankohtaisista uutisista jätehuoltoalaan ja lakimuutoksiin liittyen.  

Jos et löydä etsimääsi, voi aina olla meihin yhteydessä. Näet sivuiltamme helpot yhteydenottotavat, joista voit valita joko puhelinsoiton, sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen täyttämisen. Aukioloaikoinamme tavoitat asiakaspalvelumme tietenkin myös jätekeskukselta.

Jätä halutessasi palautetta ja auta meitä kehittämään sivuja vieläkin paremmiksi!

Verkkosivujemme jatkuva ylläpito ja kehittäminen käyttäjäystävällisemmäksi on meille sydämenasia. Toivomme, että jätät rohkeasti palautetta uusista sivuistamme, mikäli havaitset erityisiä ruusuja tai risuja! Kerro meille, missä olemme onnistuneet, niin tiedämme mihin kannattaa panostaa myös jatkossa. Tai kerro, missä koet vielä käytettävyyden kannalta haasteita, niin osaamme lähteä kehittämään oikeita asioita.

Voit halutessasi jättää meille vapaamuotoisen viestin info@mkoymparistopalvelut.fi osoitteeseen.

Vastuullisin yhteistyöterveisin,

MKO Ympäristöpalvelut Oy