jätekeskus hinnasto

Keski-Suomen suurin jätteiden käsittelijä

Pystymme vastaanottamaan yritysjätteesi aina pilaantuneista maa-aineksista sekalaiseen rakennusjätteeseen sekä huolehtimaan niiden jatkokäsittelystä asianmukaisesti ja turvallisesti. 

Tarjoamme varman vastaanottokapasiteetin suurillekin jäte-erille, ja meiltä löytyy laaja ympäristöluvitus erikoisempienkin jätteiden jatkokäsittelyyn ja loppusijoittamiseen.

Hinnasto Tiliasiakashakemus

Sähköinen siirtoasiakirja

Sähköisellä siirtoasiakirjalla teet helposti kaikki tarvittavat ilmoitukset yritystoiminnasta syntyvän jätteen noutoa, kuljetusta ja luovutusta varten.

Vaaka-asemalla punnittaville kuormille on mahdollista tehdä asiakkaan tai kuljetusliikkeen toimesta ennakkoilmoitus, joka vaadituilla tiedoilla täytettynä toimii myös siirtoasiakirjana. Ennakkoilmoitus nopeuttaa ja sujuvoittaa asiointia jätekeskuksella.

Lataa ohjeet Sähköinen siirtoasiakirja

Aluekartta ja asiointi

Tutustu Mustankorkean jätekeskukseen ja lajittelupihaan oheisen aluekartan avulla. Voit myös ladata aluekartan itsellesi PDF-muodossa.

Lataa aluekartta

Löydä jätteelle oikea osoite

Kokeile etsiä esimerkiksi ”tiili”. Haku näyttää myös jätteen käsittelyn hinnan.

Ota yhteyttä


Soita tai laita viestiä Jussille yrityksen kierrätys- ja jäteasioista.

 

Jussi Vilkkilä

Myyntipäällikkö

+358 50 466 4996
jussi.vilkkila@mkoymparistopalvelut.fi

 

Usein kysytyt kysymykset

Sijaitsemme samalla alueella emoyhtiömme Mustankorkean kanssa Ronsuntaipaleentiellä muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Voit saapua meille aivan samaan tapaan kuin Mustankorkealla asioidessasi.

MKO Ympäristöpalvelut tarjoaa kokonaisvaltaiset jätehuollon palvelut keskisuomalaisille yrityksille.

Mustankorkea Oy tarjoaa jätepalvelut kuluttajille sekä huolehtii kunnallisesta jätteenkeruusta Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa.

MKO Ympäristöpalvelut Oy on Mustankorkean tytäryhtiö.

Voit tulla suoraan jätekeskuksen saapumisportille, vaikka et tietäisi kumman yrityksen asiakkaaksi kuuluisit tai miten jätteesi pitää lajitella.

Molemmissa tapauksissa toimittamasi kuorma punnitaan saapumisportilla ja asiakaspalvelumme auttaa sinut kyllä eteenpäin.

Jätekeskuksella asioimiseen kannattaa varata aikaa noin puoli tuntia – tunti.

Voit asioida arkisin klo 7 – 19 välillä. 

Paikan päällä oleva asiakaspalvelumme kyllä auttaa. Voit myös luovuttaa meille jätteen täysin lajittelemattomana, minkä jälkeen omat lajittelijamme huolehtivat sen jatkokäsittelystä.

Ei välttämättä mitenkään, sillä kaikki hoituu paikan päällä. Voit kuitenkin nopeuttaa jätekeskuksella käyntiäsi täyttämällä etukäteen siirtoasiakirjan. Siirtoasiakirjan löydät täältä

Siirtoasiakirja vaaditaan aina kun toimitat: vaarallista jätettä, hiekan- ja rasvanerotuskaivojen lietettä, pilaantunut maa-ainesta tai rakennus- ja purkujätteitä.

Siirtoasiakirja vaaditaan aina kun toimitat: vaarallista jätettä, hiekan- ja rasvanerotuskaivojen lietettä, pilaantunut maa-ainesta tai rakennus- ja purkujätteitä.

Voit maksaa yrityksen maksut laskulla tai pankkikorteilla.

Kyllä. Voit saada yrityksellesi laskutussopimuksen täyttävällä tiliasiakashakemuksen, joka helpottaa jatkossa asiointiasi jätekeskuksellamme mm. laskutuksen osalta.

Tästä tiliasiakashakemukseen.

Antamalla riittävät tiedot (nouto-osoitteen, mahdolliset viitteet ja tilaajatiedot) kuorman toimittamisen yhteydessä sekä täyttämällä siirtoasiakirjan tiedot huolelliset ja oikein (erityisesti laskutusasiakkaan osalta).

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaisimmat kiertotalousalan uutiset ja muutokset suoraan sähköpostiisi.

MKO Ympäristöpalvelut