Nimitysuutinen: Jussi Vilkkilä aloitti myyntipäällikkönä

MKO Ympäristöpalvelut myyntipäällikkö

MKO Ympäristöpalvelujen asiantuntijatiimi vahvistui entisestään kun Jussi Vilkkilä valittiin myyntipäälliköksi 1.8.2022. Myyntipäällikön roolissa Vilkkilä on osana johtoryhmää ja merkittävässä roolissa kehittämässä yrityksen toimintaa. 

Vikkilällä on monipuolinen osaaminen myyntitehtävistä ja vankka kokemus ympäristöpalveluiden ja jätehuollon alalla. Ennen siirtymistään jätehuoltoalalle, Vilkkilä on kerryttänyt ammattitaitoa myös erilaisissa myynti- ja esimiestehtävissä.

“Kun huomasin, että MKO Ympäristöpalvelut etsivät myyntipäällikköä, kiinnostukseni heräsi välittömästi. Ajatus siitä, että pääsisin rakentamaan toimivan ja tuloksekkaan myyntimallin houkutteli suuresti. Minulla on yli kahdeksan vuoden kokemus ympäristöpalveluista ja koen, että tässä työtehtävässä pääsen entisestään syventämään osaamistani sekä haastamaan itseäni. Nautin erilaisista haasteista, niin työelämässä kuin myös vapaa-ajalla. Ehkäpä oletkin törmännyt minuun jo YouTuben puolella erilaisten haasteiden merkeissä”, Vilkkilä kertoo. 

Myyntipäällikkönä Vilkkilä vastaa MKO Ympäristöpalvelujen myynnin suunnittelusta, kehityksestä sekä käytännön toteuttamisesta. Tämän lisäksi vastuualueeseen kuuluu nykyisten asiakassuhteiden hoitaminen. Vilkkilällä on suuret odotukset työnkuvaa kohtaan ja erityisesti häntä ilahduttaa kun pääsee roolissaan tapaamaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita. 

 “Yksi suurimmista tavoitteistani tulee olemaan MKO Ympäristöpalvelujen brändääminen Keski-Suomen halutuimmaksi kumppaniksi yritysjätteiden vastaanototossa ja käsittelyssä.”, Vilkkilä toteaa ja jatkaa: “Pidän siitä, että työssäni tulee olemaan paljon vapautta, mutta myös vastuuta. Minulla on myös suuret odotukset siitä, että saamme tuotua rautaisen ammattitaitomme ja osaamisemme keskisuomalaisten tietoisuuteen entistäkin paremmin.”

Kysyttävää? Ota yhteyttä Jussiin!
+358 50 466 4996
jussi.vilkkila@mkoymparistopalvelut.fi