Asiakastapahtumasta jäi hyvä mieli

Viime perjantainen asiakastapahtuma oli MKO Ympäristöpalvelut Oy:n historian ensimmäinen, eikä se takuulla  jää viimeiseksi. 

Asiakkaillemme suunnattuun tapahtumaan tuli paikalle yritysten että kuljetusliikkeiden edustajia kahvittelemaan, tutustumaan yritykseemme ja palveluihimme sekä tietysti nauttimaan kesäisestä auringonpaisteesta. Tapahtumapäivän ohjelmassa oli kahvittelun sekä toiminnan esittelyn lisäksi myös arpajaiset. Arvonta suoritettiin 13.06.2022  ja voittajille on ilmoitettu erikseen.

MKO Ympäristöpalveluiden asiakkailta tuli hyviä kysymyksiä ja ajatuksia niin jätekeskuksen toimintaan liittyen kuin myös syksyllä tapahtumaan vaakajärjestelmän muutokseen. Erityisesti asiakkaat halusivat tietoa siitä, mitä jätteelle tapahtuu sen jälkeen, kun se päätyy jätekeskuksellemme käsiteltäväksi ja kuinka varmistetaan, että kierrätys- ja hyötykäyttöaste on mahdollisimman korkea. Toimittamalla jätteet MKO Ympäristöpalveluiden vastaanottoon asiakas voi  luottaa siihen, että jäte käsitellään vastuullisesti ja ympäristö huomioiden. Keskitymme jätteiden tarkkaan lajitteluun, jotta siitä saadaan ohjattua kaikki mahdollinen kierrätykseen tai hyötykäyttöön.

– Keskustelut asiakkaiden kanssa olivat antoisia ja mielestäni osoittivat sen, että he ovat hyvin ajan tasalla, mutta myöskin kiinnostuneita siitä, miten jätteiden ja materiaalien kierrätystä ja hyötykäyttöä voidaan lisätä ja vahvistaa, MKO Ympäristöpalvelut Oy:n talouspäällikkönä toimiva Hanna Hietama iloitsee. 

Myös tapahtuman järjestämiseen osallistunut  palveluasiantuntija Aija Puttonen kiittelee kaikkia tapahtumaan osallistuneita.

– Oli mukava tavata paikalle tulleita asiakkaita kasvotusten ja jutella jätekeskukseen liittyvistä asioista, siinä missä kesälomakuulumisiakin. Tapahtumasta jäi mukava, lämminhenkinen fiilis, hän summaa.