Toimistomme muutti uusiin toimitiloihin

MKO Ympäristöpalvelujen hallinto ja toimistopalvelut ovat siirtyneet nykyisistä toimitiloista jätekeskukselta Tourulaan. Tuotantomme toimii kuitenkin edelleen jätekeskuksella ja olemme myös siellä päivittäin tavoitettavissa.

Uusi käyntiosoitteemme on: Asekatu 3 D, 40100 Jyväskylä. 

Muutoin yhteystiedot säilyvät ennallaan eli meidät saa jatkossakin kiinni puhelimitse 010 248 3660 ja sähköpostitse info@mkoymparistopalvelut.fi.

Vastuullisin yhteistyöterveisin,

MKO Ympäristöpalvelut Oy

Tilaa uutiskirjeemme

Saako jätteenkäsittelystä mielenkiintoisia blogeja? Kyllä saa! Tilaa uutiskirjeemme, niin saat parhaat suoraan sähköpostiin. Samalla pysyt ajantasalla uusimmista lakimuutoksista, jotka vaikuttavat yrityksenne jätteenkäsittelyn järjestämiseen.

 

Tutustu muihin artikkeleihimme

Kaikki julkaisut