Etsimme vahvistusta organisaatiomme kasvun tueksi

Olemme Keski-Suomen alueen suurin jätteenkäsittelykumppani – autamme yritysasiakkaitamme jätteenkäsittelyssä ja mahdollistamme samalla asiakkaillemme kestävät sekä resurssiviisaat valinnat. Yrityksemme kasvun tueksi etsimme nyt tiimiimme myyntipäällikköä sekä kehityspäällikköä

Osana MKO Ympäristöpalveluiden tiimiä olet kehittämässä tulevaisuuden kiertotaloutta ja molemmissa rooleissa pääset vaikuttamaan yhtiön päätöksentekoon johtoryhmän jäsenenä. Osana asiantuntijatiimiämme tulet mukaan rakentamaan kasvutarinaamme ja saat mahdollisuuden kehittää yritystämme entistäkin paremmaksi. 

Kiinnostuitko? Katso avoimet paikat Staffpointin sivuilta ja hae 30.4.2022 mennessä.

Myyntipäällikkö:

https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat/myyntipaallikko-mko-ymparistopalvelut-oy-jyvaskyla-43380

Kehityspäällikkö:

https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat/kehityspaallikko-mko-ymparistopalvelut-oy-jyvaskyla-43379

Vastuullisin yhteistyöterveisin,

MKO Ympäristöpalvelut Oy