Jatkamme toimintamme mittaamista ja palveluiden kehittämistä – asiakaskysely syyskuussa 2021

Hyvä asiakkaamme – näin voit varautua yhteydenottoon ja auttaa meitä kehittymään
Jätehuollon asiakaskysely järjestetään säännöllisesti kaksi kertaa vuodessa kehittääksemme toimintaamme sekä palvelujamme vielä paremmin asiakkaidemme odotuksia vastaaviksi.

Edellisessä asiakaskyselyssä nousivat esiin aito asiakaslähtöisyys, asiakaspalvelun läpinäkyvyys sekä sujuvuus. Olemme sitoutuneet seuraamaan asiakastyytyväisyyttä, jonka pohjalta voimme kehittää toimintaamme ja toteuttaa palautteeseen perustuvia kehitystoimenpiteitä.

Jätehuollon asiakaskysely toteutetaan sähköisesti yhteistyökumppanimme toimesta

Asiakaskokemuksen kerääminen toteutetaan yritysasiakkaillemme sähköpostitse lähetettävänä kyselynä. Kysely toteutetaan syyskuussa ja asiakkaillamme on aikaa vastata siihen 1.10.2021 saakka. Kysely koostuu numeerisista väittämistä sekä avoimista kysymyksistä, siihen vastaaminen käy nopeasti ja vaivattomasti!

Tutkimuksen toteuttaa itsenäinen tutkimus- ja valmennusyritys Balentor Oy. Palautteet kerätään ja käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Toivomme, että asiakkaillamme on aikaa vastata tähän lyhyeen asiakastyytyväisyyskyselyyn, joka auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Odotamme asiakkailtamme rehellistä palautetta ja erityisen ilahtuneita olemme kehitysehdotuksista.

Vastaamalla vaikutat Keski-Suomen suurimman jätehuoltoalan toimijan kehittymiseen

MKO Ympäristöpalvelut Oy on kasvava ja kehittyvä yritys. Keski-Suomen suurimpana alan toimijana vastuu kilpailukykyisten ja kattavien palveluiden tarjoamisesta koetaan tärkeäksi.

Otimme asiakaskokemuksen mittaamisen ja kehittämisen mukaan jo toimintamme alkuvaiheessa. Näin voimme kehittää asiakkaidemme kanssa yhdessä parhaita jätehuollon palveluita.

Halutessasi voit jättää meille myös muutoin palautetta, milloin vain esimerkiksi verkkosivujemme kautta tai sähköpostilla osoitteeseen info@mkoymparistopalvelut.fiVastuullisin yhteistyöterveisin,

MKO Ympäristöpalvelut Oy