Vaihtolavapalvelut rakentamiseen, talkoisiin tai yrityksesi tarpeisiin Jyvässeudulla

MKO Ympäristöpalvelut tarjoaa Jyvässeudulla kaikki vaihtolavakuljetus- ja vuokrauspalvelut tarpeisiisi. 

Vaihtolavapalvelut sopivat sekä yrityskäyttöön että hetkelliseen rakennus- tai purkamistarpeeseen taloyhtiöissä. Kevättä kohden taloyhtiöiden pihatalkoot ja varaston siivoukset yleensä vilkastuvat ja MKO Ympäristöpalveluiden palveluvalikoimasta löytyy tähän tarkoitukseen räätälöidyt kiinteähintaiset lavapaketit.

Vaihtolavapakettimme sopivat erinomaisesti siivouksiin, pihatalkoisiin sekä muuton tai remontin ajaksi.

Pakettihinnoittelu vaihtolavojen osalta kattaa kaiken lavan toimituksesta aina sen poishakuun, jätteenkäsittelyyn ja vuokriin.

– Yksi kiinteä kokonaishinta on asiakkaille palvelun osalta kaikkein selkein. Näin omaan budjettiin ei tarvitse varata yllättäviä lisäkuluja. Haluamme lisätä asiakkaan näkökulmasta helppoja vaihtolavapalveluita Keski-Suomessa kilpailukykyisin hinnoin. Uskomme, että tämä tukee myös tarpeettomaksi jäävän tavaran ja jätteen oikeaoppista ja tehokasta käsittelyä ja kierrätystä, Joensuu sanoo.

Tilaa talkoojätelava, remonttijätelava tai puujätelava suoraan nettisivuilta

Kiinteähintaisessa lavapaketissa vaihtolavan voi tilata toivomaansa osoitteeseen kolmen vuorokauden vuokra-ajalla. Helmikuun loppuun asti lavapaketin voi tilata kauttamme kampanjahinnoin – katso tarkempi hinnoittelu www-sivuiltamme!

Hinta sisältää toimituksen ja poishaun 8 kilometrin säteellä Mustankorkean jätekeskukselta. Pidemmistä toimitusmatkoista ja käyttöajoista voi sopia oman tarpeen mukaan, kuten välityhjennyksistäkin.

Kokonaisuutena vaihtolavapalvelumme ovat tehokas tapa hankkiutua jätteistä eroon vastuullisesti. Huolehdimme jätekeskuksellamme täysin jätteen tehokkaasta jatkokäsittelystä ja kierrätyksestä. Toimintamalli on näin kaikkien etu. – Olli Joensuu, MKO Ympäristöpalvelut Oy

Tutustu lavapalveluihin tarkemmin MKO Ympäristöpalveluiden verkkosivuilla. Voit tilata verkkosivuilta suoraan tarvitsemasi lavan, tai yritysasiakkaana kysyä räätälöityä tarjousta yhteydenottolomakkeella.

Katso lavapalvelut

Vastuullisin yhteistyöterveisin,

MKO Ympäristöpalvelut Oy