Aloitamme asiakaskokemuksen mittaamisen toimintamme ja palveluidemme kehittämiseksi

Asiakkaamme – näin voit varautua yhteydenottoon ja auttaa meitä kehittymään

Aloitamme MKO Ympäristöpalveluilla asiakaskokemuksen mittaamisen helmikuussa 2021. Ulkopuolinen asiakaskokemukseen erikoistunut kumppanimme kerää palautteen asiakkailtamme. Suoritamme jatkossa asiakaskokemuksen mittaamisen säännöllisesti kaksi kertaa vuodessa kehittääksemme toimintaamme sekä palvelujamme vielä paremmin asiakkaidemme odotuksia vastaaviksi.

Tavoitteemme on pitää asiakkaidemme kokemus tekemisestämme aidosti toimintamme jatkuvan kehittämisen pohjana. Siksi olemme sitoutuneet säännölliseen asiakastyytyväisyyden mittaamiseen sekä palautteeseen perustuvien kehitystoimenpiteiden toteuttamiseen.

10 minuuttia kestävä kysely asiakkaille

Asiakaskokemuksen kerääminen toteutetaan yritysasiakkaillemme sähköpostitse lähetettävänä kyselynä. Tutkimuksen toteuttaa itsenäinen tutkimus- ja valmennusyritys Balentor Oy. Palautteet kerätään ja käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kysely toteutetaan helmikuun alussa ja asiakkaillamme on aikaa vastata siihen 12.2.2021 saakka. Kysely koostuu numeerisista väittämistä sekä avoimista kysymyksistä, siihen vastaaminen käy nopeasti ja vaivattomasti!

Toivomme, että asiakkaillamme on aikaa vastata tähän lyhyeen asiakastyytyväisyyskyselyyn, joka auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Odotamme asiakkailtamme rehellistä palautetta ja erityisen ilahtuneita olemme kehitysehdotuksista.

Vastaamalla vaikutat Keski-Suomen suurimman jätehuoltoalan toimijan kehittymiseen

MKO Ympäristöpalvelut Oy on nuori, kasvava ja kehittyvä yritys. Keski-Suomen suurimpana alan toimijana vastuu kilpailukykyisten ja kattavien palveluiden tarjoamisesta koetaan tärkeäksi.

Meitä eivät rasita kankeat ja juurtuneet toimintamallit. Tahdoimme ottaa asiakaskokemuksen mukaan jo alkuvaiheessa, ja tulemme pitämään sen vahvasti mukana myös tästä eteenpäin. Uskomme, että parhaat jätehuollon palvelut on mahdollista tuottaa vain yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Halutessasi voit jättää meille myös muutoin palautetta, milloin vain esimerkiksi verkkosivujemme kautta tai sähköpostilla osoitteeseen info@mkoymparistopalvelut.fi

Vastuullisin yhteistyöterveisin,

MKO Ympäristöpalvelut Oy