Uusi betonin, tiilin ja asfaltin vastaanottokenttä avataan 21.12.20

Avaamme jätekeskuksellamme uuden betoni-, tiili- ja asfalttikentän maanantaina 21.12.2020. Kun jatkossa toimitat kyseisiä jätejakeita, varauduthan siis luovuttamaan kuorman uudelle vastaanottokentälle.

Olemme päivittäneet tuoreen kentän sijainnin jätekeskuksen aluekarttaan, jonka löydät Yhteystiedot-sivultamme.

Uusi kenttä mahdollistaa entistä sujuvamman jätejakeiden luovuttamisen jäteasemalla. Samalla se varmistaa korkean betoni-, tiili- ja asfalttijätteen vastaanottokykymme myös tulevaisuudessa, vaikka asiakasmäärämme kasvaisi. – Olli Joensuu, MKO Ympäristöpalveluiden myyntijohtaja.

Jätteen toimittajana voit näin olla varma, että MKO Ympäristöpalveluiden jäteasemalla palvellaan edelleen Keski-Suomen suurimmalla vastaanottokapasiteetilla, ja että jokainen käynti jätekeskuksella on mahdollisimman sujuvaa ja turvallista.

Uusi kenttä tukee osaltaan myös tehokasta jätteen jatkokäsittelyä. Kiertotalouden edistäminen on meille äärimmäisen tärkeää ja siksi uuden kentän käyttöönotto vielä vuoden 2020 puolella on meille hieno juttu.

Mikäli kaipaat ohjeita jätekeskuksellamme asioimiseen, älä epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Löydät selvät opasteet heti jäteasemalle saapuessasi ja paikalla ovat myös alueen omat asiantuntijamme aukioloaikojen puitteissa.

Lataa päivitetty aluekartta tästä.

Joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat löydät täältä.

Toivotamme mukavaa joulua ja vuodenvaihdetta!

Vastuullisin yhteistyöterveisin,

MKO Ympäristöpalvelut Oy