Nimitysuutinen: Aija Puttonen aloittaa palveluasiantuntijana 6.11.

Saimme MKO Ympäristöpalvelut Oy:llä iloksemme useita hyviä hakemuksia uuteen palveluasiantuntijan tehtävään. Toimenkuvaan on valittu Aija Puttonen, joka tulee toimimaan suoraan asiakkaidemme apuna vastaten asiakaspalvelustamme sekä myynnin tehtävistä.

Valinta perustui vahvoihin näyttöihin ympäristöalalta sekä kykyyn ja haluun hypätä MKO Ympäristöpalveluiden kunnianhimoiseen kasvutarinaan mukaan. Aija odottaa työtehtäviltään etenkin vastuunkuntoa, jatkuvaa kehittämistä sekä yhdessä oppimista.

– Olen tehnyt pitkään asiakaspalvelu ja -myyntitehtäviä nimenomaan jätehuoltoalalla. MKO Ympäristöpalveluilla pääsen työskentelemään ketterän asiantuntijatiimin kanssa sekä olemaan aktiivisesti yhteydessä asiakkaiden suuntaan. MKO:n arvot ja kulttuuri aina vastuullisuudesta tiimityöskentelyyn tuntuivat heti omilta, Aija kertoo.

Palveluasiantuntija on apunasi pienissä ja suurissa kysymyksissä

Käytännössä asiakkaamme voivat jatkossa olla suoraan Aijaan yhteyksissä palveluihimme liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelun moniosaajana ja ratkaisukeskeisenä ammattilaisena Aija on tottunut ottamaan haasteitakin vastaan ja hän tarttuu niihin innolla.

– Oli kyse sitten sopimuksista, jätekeskuksella asioimisesta, dokumenttien hallinnasta tai uuden palvelun ostamisesta, olen täällä nimenomaan asiakkaitamme varten. Toivon, että asiakkaamme ovat avoimesti ja matalalla kynnyksellä minuun yhteyksissä, aina kun siihen on pienikin tarve, hän vakuuttaa.

Aijan palkkaaminen palveluasiantuntijan tehtävään noudattaa MKO Ympäristöpalveluiden tavoitetta olla yritysasiakkailleen saavutettava ja vastuullinen palveluntarjoaja Keski-Suomessa.

– Meille on tärkeää, että löysimme tehtävään henkilön, joka huolehtii asiakkaidemme tarpeista innolla ja aidolla mielenkiinnolla. Aijalla on näkemystä ja aiempaa kokemusta kiertotalouden tehtävistä ja ympäristöalalta, mitä voimme hyödyntää myös kehittäessämme toimintaamme jatkuvasti eteenpäin, Hanna Hietama, MKO Ympäristöpalveluiden talouspäällikkö kertoo.

Lisätiedot:

Hanna Hietama, talouspäällikkö MKO Ympäristöpalvelut Oy
p. 050 385 6586
hanna.hietama@mkoymparistopalvelut.fi

Aija Puttonen, palveluasiantuntija MKO Ympäristöpalvelut Oy
p. 050 533 8871
aija.puttonen@mkoymparistopalvelut.fi