Jätekuorman peittäminen kuljetuksen aikana: 3 tärkeää huomiota

Toimittaessasi jätettä kuorma-autolla tai muulla avolavalla jätekeskuksellemme, muistathan varmistaa kuorman huolellisen suojaamisen. Kaikenlainen jäte on pressutettava tai muuten suojattava jokaisessa kuljetuksessa.

  1. Jätekuormien sitominen tai pressuilla peittäminen on tieliikennelainsäädännön määräys

Säädös koskee jokaista toimitettavaa kuormaa ja sen noudattamisesta vastaa jätteen kuljetuksesta ja siirrosta vastaava taho.

Jos kuljetat jätettä esimerkiksi avolavalla, on se peitettävä niin, etteivät jätteet aiheuta tapaturmavaaraa tai pääse leviämään kuormauksen tai kuljetuksen aikana ympäristöön.

  1. Huolellinen suojaaminen on ympäristöteko

Jätekuorman suojaamisella vältät omalta osaltasi jätekeskukselle johtavien teiden ja muun ympäristön roskaantumisen.

Mahdollisimman vähäiset ympäristövaikutukset ovat sekä meille, asiakkaillemme että muille sidosryhmillemme erittäin tärkeitä kestävän jätehuoltotoiminnan kannalta.

  1. Työntekijöidenne turvallisuus ja positiivinen brändimielikuva

Asianmukaisesti suojatut jätekuormat rakentavat myös jätteentoimittajasta positiivista kuvaa. Yhtenäiset toimintatavat kuormauksessa ja kuljetuksessa varmistavat samalla omien työntekijöidenne turvallisuuden sekä kuljetusten sujuvuuden.

Autamme mielellämme! Siisti ja turvallinen palveluympäristö toteutuu parhaiten yhteistyössä jokaisen asiakkaamme kanssa ja jokaisen toimitettavan kuorman kautta.

Mikäli tarvitset vinkkejä kuorman sitomiseen tai parhaisiin peittämiskäytänteisiin, autamme mielellämme!

Vastuullisin yhteistyöterveisin,

MKO Ympäristöpalvelut Oy

Jatka tästä muihin ajankohtaisiin uutisiin.