MKO ja Hannoa yhteistyöhön: laadukkaat kiinteistöjen jätepisteet ja keräyspalvelut

MKO Ympäristöpalvelut ja Hannoa Oy ovat sopineet uudesta yhteistyöstä. Kumppanuus on osa MKO:n kasvavaa palveluliiketoimintaa, jonka avulla kehitetään jätehuollon palveluita Keski-Suomessa.

Hannoa Oy on MKO Ympäristöpalveluiden tapaan perinteinen suomalainen yritys, jolla on alaltaan vuosikymmenten kokemus. Yhteistyön myötä tullaan kehittämään yritysten, kiinteistöjen ja teollisuuden jätteiden keräystä, käsittelyä ja kierrätystä Keski-Suomessa.

– Yritysten ympäristöhuollon ja kierrätyksen vaatimukset kasvavat koko ajan. Meille on todella tärkeää päästä kehittämään keskisuomalaista jätehuoltoa yhdessä MKO:n kanssa. Heillä on vahvaa osaamista ympäristöliiketoiminnasta ja kierrätyksen edistämisestä, kertoo Hannoan toimitusjohtaja Juha-Pekka Kotro.

Toimiva kumppanuus syntyy moderneista prosesseista ja ihmisläheisestä asiakaspalvelusta

MKO:n siirtyessä kattavaan jätehuollon palveluliiketoimintaan Hannoa on erinomainen kumppani jätehuollon keräyksen alkupäässä. Hannoalla on pitkäaikaista kokemusta ja kykyä toimivien, turvallisten ja silmää miellyttävien jätekeräyspisteiden toteuttamisesta kiinteistöissä.

– Laadukas palveluvalikoima mahdollistaa vaativien jätehuoltopalveluiden tarjoamisen keskisuomalaisille yrityksille. Palvelut ovat asiakkaan arjessa mahdollisimman vaivattomia ja huomaamattomia. Tarjoamme osaamisellamme eväät myös kustannustehokkaiden ja ympäristöystävällisempien valintojen tekemiseen, kertoo Olli Joensuu MKO Ympäristöpalveluilta, ja jatkaa,

– Yhteistyön myötä kehitämme paikallisilta yrityksiltä ja kiinteistöistä tulevan jätteen kierrätystä ja viemme eteenpäin ympäristöliiketoiminnan palveluitamme. Samalla olemme avoimia myös uusille kumppanusmalleille ja asiakkuuksille vastuullisuudesta ja resurssiviisaudesta kiinnostuneiden toimijoiden kanssa.  

Lisätiedot:

Olli Joensuu, MKO Ympäristöpalvelut Oy, 050 5724821,
olli.joensuu@mkoymparistopalvelut.fi

Juha-Pekka Kotro, Hannoa Oy, 045 7743 8018,
juha-pekka.kotro@hannoa.fi