Kapasity Oy liittyy MKO:n kumppaneihin: tehokkaan jätteenkäsittelyn laitekanta kasvaa

MKO Ympäristöpalvelut kehittää vauhdilla palveluliiketoimintaansa Keski-Suomessa. Seuraava konkreettinen askel on Kapasity Oy:n kanssa sovittu yhteistyö, jonka myötä jätteenkäsittelylaitoksen laitekanta kasvaa tehokkaiden jätepuristimien muodossa.

Asiakkaalle muutos näkyy entistä suurempana kapasiteettina jätteenvastaanottokyvyssä, joka osaltaan myös nopeuttaa turvallista ja vastuullista jätteenkäsittelyä.

Yhteisenä tavoitteena vastuullisin jätehuollon kokonaispalvelu

Kapasity Oy on lähes 40-vuotias perheyritys, jolla on MKO Ympäristöpalveluiden tapaan samanlaiset tavoitteet asiakkaita ja ympäristöä hyödyttävän kokonaispalvelun tarjoamisessa.

– Olemme tottuneet tekemään kannattavuuslaskelmia asiakkaillemme sekä huomioimme kaikessa toiminnassamme elinkaariajattelun ja hiilijalanjäljen. Yhteistyössä MKO Ympäristöpalveluiden kanssa pääsemme entistä tehokkaammin auttamaan molempien asiakaskuntaa kohti ympäristöystävällisempiä valintoja ja arjen prosesseja, kertoo Kapasity Oy:n toimitusjohtaja Iiro Kankaansyrjä.

Kyky palvella kasvavaa asiakaskuntaa maakunnan suurimmalla kapasiteetilla

MKO Ympäristöpalveluiden palveluliiketoiminta tarjoaa keskisuomalaisille yrityksille kokonaisvaltaisen väylän vastuulliseen jätteenkäsittelyyn ja ympäristöraportointiin. Kestävät ja ympäristöarvoihin sitoutuvat kumppanuudet ovat toiminnalle äärimmäisen tärkeitä, mistä Kapasity Oy on erinomainen esimerkki.

– Kapasity Oy:lla on kokemusta yli 7000 laitteen toimituksesta ympäri Suomen. Heidän laitteensa ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä, sillä ne voidaan vielä 10-20 vuoden aktiivisenkin käytön jälkeen tehdaskunnostaa täyteen käyttöasteeseen, Olli Joensuu MKO:lta kehuu.

Kapasity Oy:n kanssa sovitun yhteistyön myötä MKO:n jätteenvastaanottokyky ja -kapasiteetti vahvistuvat entisestään laadukkaan ja pitkäikäisen laitekannan myötä.

Lisätiedot:

Olli Joensuu, MKO Ympäristöpalvelut Oy, 050 5724821,
olli.joensuu@mkoymparistopalvelut.fi

Iiro Kankaansyrjä, Kapasity Oy, 040 741 222 3,
iiro.kankaansyrja@kapasity.fi