Katso päivitetyt ohjeet turvalliseen asioimiseen

Kesäkuun alussa päivitimme jätekeskuksellemme uudet turvallisuuskyltit, jotka löydät nyt saapumisporttiemme yhteydestä. Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Ohjeita noudattamalla varmistat oman turvallisuutesi lisäksi sujuvan ja mukavan asioinnin itsellesi sekä muille jätekeskuksen vieraille.

Tutustuthan alta lisää tärkeimpiin turvallisuusohjeisiin ja varauduthan etukäteen toimimaan niiden mukaisesti jätekeskuksellamme asioidessasi.

Turvallisuusohjeet jätekeskuksella

Kaikkia koskeva nopeusrajoitus jätekeskuksellamme on maksimissaan 30 km/h. Valitsethan sopivan tilannenopeuden kuitenkin aina muut asiakkaat ja työntekijämme huomioiden. Jätekeskuksellamme asioidessasi liikut ja pysäköit omalla vastuullasi ja jos olet epävarma, paikalla oleva asiakaspalvelumme auttaa kyllä mielellään.

Alueellamme on tallentava videovalvonta sekä ehdoton tupakointikielto. Myös avotulen sytyttäminen on kielletty. Asiaton oleskelu jätekeskuksen alueellamme on kiellettyä, mutta asiakkaanamme voit tietenkin asioida meillä aivan rauhassa ja ilman kiirettä!

Yritysasiakkaiden ohjeet, kun poistut autosta

Toimittaessasi yrityksen puolesta jätettä, sinun tulee noudattaa yhteisiä turvallisuusohjeita, kun poistut ajoneuvostasi jätekeskuksen alueellamme. Näin varmistat ennen kaikkea oman turvallisuutesi.

Valmistauduthan asiointiin samoin turvavarustein kuin omat työntekijämme sekä muut yritysasiakkaamme:

  • suojakypärän käyttö aina jätekeskuksen alueella
  • huomioliivien käyttö
  • suojajalkineiden käyttö
  • suojalasien käyttö

Suojavarusteita on pidettävä yllä koko asioinnin ajan aina jätekeskuksen ulkoalueilla liikkuessa.

Annamme mielellämme lisätietoja turvallisuusohjeista ja löydät ohjeet myös selkeistä kylteistä saapumisporteiltamme!

Vastuullisin yhteistyöterveisin,
MKO Ympäristöpalvelut