Varaudu helatorstain jälkeisenä perjantaina asiointipiikkiin

Helatorstain jälkeinen perjantai on joka kevät jätekeskuksellamme vuoden kiireisin päivä. Tänä vuonna varaudumme erityisellä huolellisuudella hygieniassa ja henkilökohtaisten turvavälien kunnioittamisessa.

Monet kuluttaja-asiakkaista hyödyntävät helatorstain tarjoaman ylimääräisen vapaapäivän muun muassa kevätpihojen siivoamiseen ja kesän remontointiurakoiden aloittamiseen. Helatorstaisin monessa kotitaloudessa kertyykin perinteisesti paljon piha- ja rakennusjätettä, mikä halutaan toimittaa heti asianmukaiseen hävitykseen Mustankorkean ja MKO Ympäristöpalveluiden jätekeskuksille Ronsuntaipaleentielle.

Perinteinen kevätruuhka kannattaa huomioida omassa asioinnissa jo hyvissä ajoin, mikäli haluat välttää kaikkein vilkkaimmat ajankohdat.

Yritysasiakkaanamme voit varautua helatorstaiviikkoon parhaiten asioimalla jo ennen helatorstaita, sillä pyhäpäivänä olemme kiinni. Helatorstain jälkeisenä perjantaina olemme normaalisti auki, mutta silloin jätekeskuksillamme on kaikkein vilkkainta. Mikäli kuitenkin asioit perjantaina, rauhallisin ajankohta on varhainen aamu, sillä kuluttajat suosivat etenkin keski- ja iltapäiväaikoja.

Helatorstaiviikon aukioloaikamme:

  • keskiviikkona 20.5. olemme auki normaalisti klo 7 – 19
  • helatorstaina 21.5. olemme kiinni
  • perjantaina 22.5. olemme auki normaalisti klo 7 – 19, mutta varauduthan tavanomaista vilkkaampaan asiointiin etenkin päiväsaikaan

Huom! Muistathan, että kesäaikana olemme avoinna myös lauantaisin klo 9 – 14 toukokuusta elokuun loppuun.

Jätekeskuksellemme mahtuu kyllä asioimaan kaikkein vilkkaimpinakin päivinä turvallisesti, mutta mikäli haluat välttää kiireisimmät ajankohdat, suosittelemme asioimaan helatorstaiviikolla joko ennen pyhäpäivää, tai vasta lauantaina 23.5.

Kiinnitämme jätekeskuksellemme erityistä huomiota hygieniaan ja henkilökohtaisiin turvaväleihin asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden varmistamiseksi.

Tervetuloa palvelevalle jätekeskuksellemme!

Kevätterveisin, MKO Ympäristöpalvelut