Hanna Hietama talouspäälliköksi 18.5.2020 alkaen

MKO Ympäristöpalveluiden tuoreena talouspäällikkönä on aloittanut Hanna Hietama 18.5.2020 alkaen. Työnkuvaan kuuluu muun muassa talouspuolen johtamista, järjestelmäkehitykseen liittyviä vastuutehtäviä, myynnin tukea sekä asiakassuhteiden hoitoa. Uusi rooli on osa organisaation kasvustrategiaa.

– Tuoreena tytäryrityksenä MKO Ympäristöpalvelut tarjoaa poikkeuksellisen hienon tilaisuuden päästä olemaan osa hienoa kasvutarinaa, jossa kehitämme toimintaa ketterin ottein tiiviissä organisaatiossa. Pääsen tekemään hyvin monipuolisia töitä ja oppimaan samalla myös itse jatkuvasti uutta. Erityisen paljon odotan myös lähellä asiakasrajapintaa työskentelyä sekä parhaiden asiakaskokemusten tarjoamista yhdessä kollegoideni kanssa, Hietama kertoo ensitunnelmistaan.

Aiempaa työkokemusta Hietamalta löytyy etenkin Lassila & Tikanojan palveluksesta taloushallinnan tehtävien, ympäristö- ja teollisuuspalveluiden esimiestöiden sekä erilaisten kehitysprojektien parista yhteensä yli 15 vuoden ajalta.

MKO Ympäristöpalvelut vahvistaa organisaatiotaan

Talouspäällikön tehtävän avaaminen on osa MKO Ympäristöpalveluiden strategista kasvua ja kehitystä. Taloudesta vastaavan avainhenkilön palkkaaminen oli luonteva askel vuoden 2020 suunnitelmaa, ja Hietama on erinomainen lisä myös seuraavia tavoitteita ajatellen.

– Hannan mukaan saaminen on hieno juttu. Tulemme viemään tänä vuonna läpi järjestelmäuudistuksen ja Hannalla on kokemusta suurten järjestelmäprojektien läpiviennistä. Asiakkaiden suuntaan kehitysaskeleet tulevat näkymään entistä sujuvampana laskutuksena ja asiakaspalveluna. Järjestelmäprojektilla pyritään edelleen parantamaan asiakaspalvelun prosesseja asiakkaiden ajan ja työvaiheiden säästämiseksi, kertoo MKO Ympäristöpalveluiden myynnistä, markkinoinnista ja asiakkuuksista vastaava Olli Joensuu.

Lisätiedot:

Hanna Hietama
Talouspäällikkö
hanna.hietama@mkoymparistopalvelut.fi
050 3856586

Olli Joensuu
Myyntijohtaja, Jätehuoltopalvelut, asiakkuudet ja tarjoukset
olli.joensuu@mkoymparistopalvelut.fi
p. 050 572 4821

MKO Ympäristöpalvelut