MKO Ympäristöpalvelut Oy:n toiminta ja koronavirus

Varaudumme koronaviruksen vaikutuksiin ja pyrimme ennaltaehkäisten turvaamaan henkilöstön ja asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia. Jätehuolto toimii normaalisti, mutta huomioimme viralliset ohjeet kaikessa toiminnassamme.

Koronaviruksen leviämiseen ja sen ehkäisyyn varaudutaan myös Mustankorkean Jätekeskuksella

Jätekeskus on auki ja palvelee asiakkaita toistaiseksi normaalisti.  Toivomme myös asiakkaiden huomioivan muut kävijät esimerkiksi antamalla vaaka-asemalla tilaa asiointiin. Henkilökunta on ohjeistettu toimimaan tilanteen vaatimalla tavalla ja huolehtimaan käsihygieniasta erityisellä tarkkuudella.

Toimistomme jätekeskuksella on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisillä lomakkeilla.

Emme toistaiseksi ota vastaan vieraita tai vierailijaryhmiä.

Seuraamme tilanteen kehittymistä sekä virallisia ohjeita omassa toiminnassamme. Tiedotamme asiakkaita muutoksista tarpeen vaatiessa.