Rekrytointi: Haussa tuotantovastaava

MKO Ympäristöpalvelut Oy on 1.1.2020 toimintansa aloittanut Mustankorkea Oy:n omistama jätehuoltoyhtiö ja osa Mustankorkea-konsernia. Toimintamme keskittyy Mustankorkean jätekeskukselle ja tuotamme yritysasiakkaille jätteenkäsittelypalveluita sekä räätälöityjä jätehuollon kokonaisratkaisuja. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 n. 4,6 miljoonaa euroa ja asiakaskuntamme koostuu Keski-Suomen alueen yritys-, teollisuus-, rakennus- ja kuljetusliikkeistä. Toiminnassamme korostuu arvojemme mukaisesti vastuullisuus, paikallisuus, turvallisuus ja yhteistyö.

MKO Ympäristöpalvelut Oy:llä on haussa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työnjohtotaitoinen ja myyntihenkinen

TUOTANTOVASTAAVA

Tuotantovastaavana huolehdit jätekeskuksen tuotannosta koskien jätteenkäsittelyprosesseja sekä toiminnan logistisia järjestelyjä ja vastaat alueen työnjohdollisista tehtävistä. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä vastuualueesi hankintojen läpiviemiseen. Tässä tehtävässä pääset kehittämään yhtiön toimintaa, erityisesti jätekeskuksen tuotannon ja jätteenkäsittelyprosessien osalta. Tehtävä edellyttää vahvaa työnjohdollista osaamista, kustannustietoisuutta sekä projektien hoitamista annettujen aikataulujen mukaisesti.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulta löytyy aito halu vastata tuotannon operatiivisesta toiminnasta sekä toimia asiakasrajapinnassa. Odotamme, että sinulla on työtehtävien hoitamiseen soveltuva alempi korkeakoulututkinto tekniikan alalta. Sinulta löytyy työkokemusta esim. ympäristö-, jätehuolto- tai rakentamisen alalta vähintään kaksi vuotta. Omaat hyvät ICT-taidot ja pystyt myös tuottamaan työn vaatimia kirjallisia asiakirjoja itsenäisesti. Työtehtävissäsi toimit oma-aloitteisesti, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat käyttää työaikaa joustavasti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn nopeasti kehittyvällä kiertotalouden alalla sekä kilpailukykysein palkan ja muut edut. Kanssamme pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ja työnkuvaasi tiiviissä asiantuntijatiimissä, jossa asioiden käytäntöön vieminen tapahtuu ketterästi. Työ on kokoaikatyö ja toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Työtehtävässä noudatetaan Kemianteollisuuden ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta. Työn suunniteltu alkamisajankohta on vuoden 2022 alkupuolella.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 16.1.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@mkoymparistopalvelut.fi Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Jani Burman p. 040 585 1185 tai sähköpostitse jani.burman@mkoymparistopalvelut.fi.

Tilaa uutiskirjeemme

Saako jätteenkäsittelystä mielenkiintoisia blogeja? Kyllä saa! Tilaa uutiskirjeemme, niin saat parhaat suoraan sähköpostiin. Samalla pysyt ajantasalla uusimmista lakimuutoksista, jotka vaikuttavat yrityksenne jätteenkäsittelyn järjestämiseen.

 

Tutustu muihin artikkeleihimme

Kaikki julkaisut